Snelle automobilisten geflitst binnen bebouwde kom

donderdag 14 maart 2013

Ottersum - De politie heeft donderdagmiddag 14 maart tussen 10.00 en 15.00 uur een snelheidscontrole met de radarwagen gehouden op de St. Janstraat. Bij deze controle werden drie automobilisten gemeten die wel erg hard reden. Twee automobilisten haalden een snelheid van 102 km/u, en een derde reed 94 km/u.

In de controletijd werden door de radarwagen 1456 passerendevoertuigen gecontroleerd op hun snelheid. De St. Janstraat is een weg binnen debebouwde kom van het dorp en er geldt een maximum snelheid van 50 km/u.

52 Hiervan reden harder dan de maximum toegestane snelheid enwerden geflitst. De eigenaren van deze voertuigen krijgen de bekeuringbinnenkort per post toegezonden.

De bewoners van de Sint Janstraat en Ottersumseweg hebben in hetverleden vaak geklaagd over verkeersonveiligheid. De gemeente en politie namende klachten serieus en het Verkeershandhavingsteam (VHT) van de politieLimburg-Noord pakte de verkeersonveiligheid op deze straten in 2010 aan met eenverkeersveiligheids-project. Om het bereikte resultaat te kunnen vasthoudenvoert het TSV op gezette tijden onderhoudcontroles uit, zodat de bewoners heteffect ervan blijven ervaren.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Milsbeek | 112 alarmeringen Milsbeek | Goedkoop Tanken in Milsbeek | Supermarkten in Milsbeek | Weerbericht Milsbeek